Модели

Новиот корпоративен идентитет на Škoda

o

Добредојдовте во новата бренд стратегија на Škoda

Време е да го оживееме следното ниво на Škoda - нашата стратегија за деценијата.

На овој линк ќе можете да ги пронајдете клучните елементи на новиот пристап на Škoda.