Škoda Fabia
FAMILY EDITION!

03.10.2017

3.9% промотивна каматна стапка 
15% лизинг учество 

Škoda FABIA FAMILY EDITION за 9.990€ (617.382 ден.) 

*Финансиски лизинг со 15% учество, 3.9% промотивна каматна стапка и период на отплата до 72 месеци.


Дознајте повеќе за Fabia

Сите вести