За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Важно известување

Почитувани,

Со цел постигнување на дополнителна мерка на претпазливост, заштита на клиентите и вработените од понатамошно ширење на вирусот COVID-19, компанијата Порше Македонија, вклучително сите продажно-сервисни капацитети, од денес престануваат со работа, односно дел од услугите ќе бидат достапни на каналите за комуникација во продолжение.

Доколку имате потреба од било каква помош или информација, ве молиме контактирајте нè, на нашите профили на социјалните мрежи:

Благодариме на разбирањето, чувајте се и останете здрави.

Здравјето е наша заедничка одговорност.