Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Superb Active 1.4 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
22.296
Superb Active 1.4 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
Менувач со двојна сп
Врати
5
Ценовник
24.297
Superb Active 1.6 TDI 120ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
120
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
23.088
Superb Active 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
24.090
Superb Active 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
26.222
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Superb Ambition 1.4 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
24.681
Superb Ambition 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
29.664
Superb Ambition 1.4 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
Менувач со двојна сп
Врати
5
Ценовник
27.289
Superb Ambition 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
26.264
Superb Ambition 1.8 TSI 180ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
28.312
Superb Ambition 2.0 TSi 280ks DSG6 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
280
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
33.453
Superb Ambition 1.6 TDI 120ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
120
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
26.052
Superb Ambition 1.6 TDI 120ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
120
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
28.101
Superb Ambition 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
27.075
Superb Ambition 2.0 TDI 150ks 4X4 MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
29.664
Superb Ambition 2.0 TDI 190ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
28.305
Superb Ambition 2.0 TDI 190ks DSG6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
33.002
Superb Ambition 2.0 TDI 190ks DSG6
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
30.915
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Superb Style 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
31.475
Superb Style 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
30.647
Superb Style 1.8 TSI 180ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
32.734
Superb Style 2.0 TSi 280ks DSG6 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
280
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
38.188
Superb Style 2.0 TDI 150ks 4X4 MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
33.560
Superb Style 2.0 TDI 190ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
32.727
Superb Style 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
33.562
Superb Style 2.0 TDI 190ks DSG6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
37.439
Superb Style 2.0 TDI 190ks DSG6
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
34.812
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Superb L&K 2.0 TSi 280ks DSG6 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
280
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
40.955
Superb L&K 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
34.201
Superb L&K 2.0 TDI 190ks DSG6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
40.214
Superb L&K 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
36.817
Superb L&K 2.0 TDI 150ks 4X4 MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
36.818
Superb L&K 2.0 TDI 190ks DSG6
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
38.095

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете