Модели

ŠKODA SUPERB Мултимедија

USB порт и аудио приклучок

Во возилото секогаш има приклучок за USB и аудио-приклучок во средишната конзола, како опција за поврзување за вашите мултимедиски читачи и USB стикови.

ŠKODA SUPERB Мултимедија

Фиока за телефон

Фиоката за телефон пред контролната табла создава засилен сигнал за вашиот мобилен телефон. За време на возењето, таа истовремено служи како безбедно место за сместување за вашиот телефон.

ŠKODA SUPERB Мултимедија

CANTON аудио систем

Аудио системот CANTON содржи 12 звучници, Subwoofer и 610 вати моќност.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете