Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA SUPERB Infotainment

Радио "Swing"

Стандардни функции

 • 5" екран на допир во боја
 • Преграда за SD мемориска картичка
 • 8 звучника
 • Приклучок за USB
 • Приклучок за аудио AUX In

ŠKODA SUPERB Infotainment

Радио "Bolero"

Стандардни функции

 • 8" екран на допир во боја
 • Уред за разговор - Bluetooth и Voice control
 • Smart Link
 • Втор USB струен приклучок и приклучок за напојување од 230V во средишната конзола позади

ŠKODA SUPERB Infotainment

Навигациски систем "Amundsen"

Стандардни функции

 • 8" екран на допир во боја
 • Две прегради за SD мемориски картички
 • 2D навигација
 • Bluetooth, Voice control, Smart Link
 • Втор USB струен приклучок и приклучок за напојување од 230V во средишната конзола позади

ŠKODA SUPERB Infotainment

Навигациски систем "Columbus"

Стандардни функции

 • 3D-навигација
 • Преграда за телефон
 • Безжично полнење за избрани паметни телефони
 • WLAN
 • 64 GB меморија
 • Bluetooth, Voice control
 • Smart Link
 • Втор USB струен приклучок и приклучок за напојување од 230V во средишната конзола позади
 • Две прегради за SD мемориски картички

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна