Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA SUPERB Simply Clever детали

Држач за шише

Со едно вртење на раката, шише од 0,5 литри може да се отвори и затвори.

ŠKODA SUPERB Simply Clever детали

Простор за се'

Во вратите може да се смести дури и шише од 1.5 литри. По потреба, таму може да се стави и сад за отпадоци, за внатрешноста на возилото секогаш да биде чиста.

ŠKODA SUPERB Simply Clever детали

Практичност при дожд

Практични прегради за чадор со по еден оригинален SUPERB чадор има во двете предни врати.

ŠKODA SUPERB Simply Clever детали

Фиксирачки елементи

За вашиот багаж да не се преврти за време на возењето, се грижат два елемента за фиксирање од пластика со велкро-лепенка.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна