Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема ACTIVE

 • 16" Челични фелни - HERMES
 • Apple конекција
 • Bluetooth телефонска конекција
 • Climatronic - автоматски двозонскиклима уред
 • Hill Hold контрола за поаѓање на угорнин
 • MDI конектори - USB, SD Card, Aux in
 • Maxi-DOT Борд Компјутер
 • Radio SWING со 5' екран осетлив надопир
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактиварање на совозачко
 • Воздушно перниче за колена за возач
 • Греени прскалки за ветробран
 • Ел. ретровизори со грејачи, автоматскозатемнување и преклопување
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Индикатор за сигурносни ремени
 • Мрежа во багажникот
 • Мултифункционален 3 Крак кожен управувачсо контрола за радио и телефон
 • Пневматици - 215/60 R16
 • Предни светла за магла
 • Резервно челично тркало
 • Сензор за дожд со светлосен асистенти само затемнувачки ретровизор
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Темпомат
 • Тонирани стакла
 • Централен наслон за раце напред
 • Централно заклучување со далечинско
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 16" Алуминиумски фелни - ORION сопневматици 215/60 R16
 • 17" Алуминиумски фелни - STRATOS сопневматици 215/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни - TRITON сопневматици 215/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни - ZEUS сопневматици 215/55 R17
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон и греење
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон, греење и педали за менување брзини (за DSG модел)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, интегрирани мапи, Voice Control
 • Bi-Xenon предни светла со динамичнаконтрола на агол, LED дневни светла и миења на светла
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),rSAP и дигитален радио прием
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна кон. и полнач, rSAP и Дигитален радио прием
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна конекција и безжичен полнач
 • Comfort telephony - BT, безжичнанадворешна конекција и безжичен полнач
 • DAB - Дигитален радио прием
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Kука за влечење, преклоплива
 • SMART LINK + Wireless RSE App (SkodaMedia Command апликација)
 • SMART LINK конекција за телефон
 • SUNSET
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 210 km/h
 • Алармен уред против кражба
 • Брисач на задното стакло
 • Греење на ветробранско стакло
 • Греење на предни седишта
 • Декоративни прагови на вратите
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Електричен сончев кров
 • Електрично прилагодливо возачкоседиште со меморија и лумбарна подршка
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Интелигентен асистен за долги светласо камера
 • Кука за влечење, преклоплива
 • Кутија за одпадоци
 • Лумбарно и висинско подесување напредните седишта
 • Мрежа во багажен простор
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екраносетлив на допир, Voice Control
 • Независно греење (WEBASTO) со далечински
 • Пакет за лоши патишта
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо Area view сензори
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Потпирач за нозе за задните патници
 • Превентивен систем за заштита напатниците при судар - Crew Protect Assistant
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Радио BOLERO со 8" екран осетлив надопир, Voice Control
 • Ролетни на задните странични стакла
 • Ролетни на задното и страничните заднистакла
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање позади
 • Сигурносни завртки на тркалата
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Спортска суспензија (не важи за 1.6 TDI)
 • Странични воздушни перничиња позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна