Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема L&K

 • 18" Алуминиумски фелни PEGASUS PolishedAnthracite
 • Apple конекција
 • Bi-Xenon предни светла со динамичнаконтрола на агол, LED дневни светла и миења на светла
 • Blind Spot Detect - сензори за детекцијана возила од мртов агол
 • CANTON sound system - 11 звучници, 610 Wдигитален еквилајзер, subwoofer
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Hill Hold контрола за поаѓање на угорнин
 • KESSY - Систем за откл./ закл. без клучKESSY - Систем за откл./ закл. без клуч со Start-Stop копче за палење на моторот со Start-Stop копче за палење на моторот
 • Mobile Phone portal - со Bluetooth ибезжично полнење на батеријата
 • SUNSET - Затемнети задно и страничнистакла
 • Smart Link за Bolero и Amundsen (MirrorLink + Android Auto + Apple Car Play)
 • Voice Control
 • Адаптивна суспензија - Dinamic ChassisControl заедно со Driving Mode Select
 • Амбиентално LED осветлување во ентериер
 • Батерија со лед светло во багаженпростор
 • Внатрешно осветлување во пределот нанозете
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактиварање на совозачко
 • Воздушно перниче за колена за возач
 • Греени прскалки за ветробран
 • Греење на предни и задни седишта
 • Гуми - 235/45 R18
 • Ексклузивен ентериер
 • Ел. ретровизори со грејачи, автоматскозатемнување, преклопување и мемориска функција
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Електрична лумбарна регулација на предниседишта
 • Електрично отварање/ затварање набагажникот на копче
 • Електрично прилагодливи предни седиштасо мемориска функција
 • Задни LED стоп светла
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Индикатор за сигурносни ремени
 • Интелигентен асистен за долги светласо камера
 • Интелигентен асистент за долги светла
 • Камера за паркирање, позади
 • Кутија за складирање со прекривка набагажниот простор (од двете страни) плус карго елементи
 • Лајсни на праговите со S амблем
 • Миење на предни светла под притисок
 • Мрежа во багажен простор
 • Мултифункционален 3 Крак кожен управувачсо контрола за радио и телефон
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран, Voice Control
 • Патен компјутер - Color Maxi Dot
 • Патосници текстилни комплет
 • Потпирач за нозе за задните патници
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Радио Bolero со 8" екран на допир
 • Резервно тркало стандардна димензија
 • Ролетни за задно и странично стакло
 • Сензор за дожд со светлосен асистенти само затемнувачки ретровизор
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Три зонски автоматски клима уред
 • Централен наслон за раце напред
 • Централно заклучување со далечинско
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 17" Алуминиумски фелни STRATOS сопневматици 215/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни TRITON сопневматици 215/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни ZEUS сопневматици 215/55 R17
 • 18" Алуминиумски фелни PEGASUS сопневматици 235/45 R18
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITY GloosyBlack со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITY PolishedAnhtracite со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITY сопневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITYSupergloosy со пневматици 235/40 R19
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифунк. кожен волан со греењеи команди за радио и телефон
 • 3 крак мултифунк. кожен волан со греењеи команди за радио, телефон и менување на брзини (само за DSG моделите)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, Mirror Link, WLAN
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисо мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • DAB - Дигитален радио прием
 • ECE ознака на сигурносните појаси
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • Mobile Phone portal - со Bluetooth, WLANи LTE
 • Mobile Phone portal WLAN со Bluetooth,бежична надворешна конекција и безжично полнење, rSAP + LTE (Само со Columbus)
 • Mobile phone portal WLAN – со Bluetoothбезжична конекција и безжично полнење
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE AppMirror Link конекција со безжичен "wifi" рутер
 • Virtual Pedal - отварање/ затварање набагажникот на сензор (само со 4E7)
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 210 km/h
 • Акустични предни прозорци со Sunset
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч и Start-Stop копче
 • Брисач на задното стакло
 • Вентилација на предни седишта, за L&K
 • Внатрешем код
 • Внатрешен код
 • Греење на ветробранско стакло
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Електричен сончев кров
 • Електрично прилагодливо лумбарноподесување на возачкото седиште со функција за масажа
 • Електрично прилагодливо лумбарноподесување на совозачкото седиште со функција за масажа-само со 2.0 TDI 190кс
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Кутија за одпадоци
 • Мрежа во багажен простор
 • Независно греење (WEBASTO) со далечински
 • Остранлива ски торба UNIBAG
 • Пакет "Sun & Pack" - SUNSET затемнетистакла, приклучок од 230V, Aux In и 2х USB прклучоци
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо сензори напред и позади
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX
 • Подготовка за кука за влечење
 • Превентивен систем за заштита напатниците при судар - Crew Protect Assistant - extended safety
 • Преклопување на наслонот на заднатакупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Ролетни на страничните задни стакла
 • Сигурносни завртки на тркалата
 • Странични воздушни перничиња и завесинапред и позади
 • Телефонска подготовка Bluetooth соvoice control само за со AMUNDSEN

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна