Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема STYLE

 • 18" Алуминиумски фелни ZENITH
 • Apple конекција
 • Bi-Xenon предни светла со динамичнаконтрола на агол, LED дневни светла и миења на светла
 • Blind Spot Detect - сензори за детекцијана возила од мртов агол
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Hill Hold контрола за поаѓање на угорнин
 • KESSY - Систем за откл./ закл. без клучKESSY - Систем за откл./ закл. без клуч со Start-Stop копче за палење на моторот со Start-Stop копче за палење на моторот
 • Mobile Phone portal - со Bluetooth ибезжично полнење на батеријата
 • Smart Link за Bolero и Amundsen (MirrorLink + Android Auto + Apple Car Play)
 • Voice Control
 • Амбиентално LED осветлување во ентериер
 • Батерија со лед светло во багаженпростор
 • Внатрешно осветлување во пределот нанозете
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактиварање на совозачко
 • Воздушно перниче за колена за возач
 • Греени прскалки за ветробран
 • Греење на предни и задни седишта
 • Гуми - 235/45 R18
 • Декоративни прагови на вратитеДекоративни прагови на вратите
 • Ел. ретровизори со грејачи, автоматскозатемнување, преклопување и мемориска функција
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Електрична лумбарна регулација на предниседишта
 • Електрично отварање/ затварање набагажникот на копче
 • Електрично прилагодливи предни седишта,возачкото седиште со мемориска функција
 • Задни LED стоп светла
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Индикатор за сигурносни ремени
 • Интелигентен асистен за долги светласо камера
 • Интелигентен асистент за долги светла
 • Камера за паркирање, позади
 • Кожен ентериер
 • Кутија за складирање со прекривка набагажниот простор (од двете страни) плус карго елементи
 • Лајсна во ентериерот, Alu-look dark"Style"
 • Миење на предни светла под притисок
 • Мрежа во багажен простор
 • Мултифункционален 3 Крак кожен управувачсо контрола за радио и телефон
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран, Voice Control
 • Патен компјутер - Color Maxi Dot
 • Патосници текстилни комплет
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Радио Bolero со 8" екран на допир
 • Резервно тркало стандардна димензија
 • Ролетни за задно и странично стакло
 • Сензор за дожд со светлосен асистенти само затемнувачки ретровизор
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Темпомат
 • Тонирани стакла
 • Три зонски автоматски клима уред
 • Централен наслон за раце напред
 • Централно заклучување со далечинско
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 18" Алуминиумски фелни MODUS сопневматици 235/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни PEGASUS сопневматици 235/45 R18
 • 19" Алуминиумски фелни ACAMAR Anthraciteсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITY GloosyBlack со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITY сопневматици 235/40 R19
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифунк. кожен волан со греењеи команди за радио и телефон
 • 3 крак мултифунк. кожен волан со греењеи команди за радио, телефон и менување на брзини (само за DSG моделите)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, Mirror Link, WLAN
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисо мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • CANTON sound system - 11 звучници, 610 Wдигитален еквилајзер, subwoofer
 • DAB - Дигитален радио прием
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • Mobile Phone portal - со Bluetooth, WLANи LTE
 • Mobile Phone portal WLAN со Bluetooth,бежична надворешна конекција и безжично полнење, rSAP + LTE (Само со Columbus)
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE AppMirror Link конекција со безжичен "wifi" рутер
 • SUNSET - Затемнети задно и страничнистакла
 • Virtual Pedal - отварање/ затварање набагажникот на сензор (само со 4E7)
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 210 km/h
 • Адаптивна суспензија - Dinamic ChassisControl заедно со Driving Mode Select
 • Акустични предни прозорци со Sunset
 • Акустични предни прозорци
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч и Start-Stop копче
 • Брисач на задното стакло
 • Вентилација на предни седиша
 • Греење на ветробранско стакло
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Електричен сончев кров
 • Електрично прилагодливо лумбарноподесување на возачкото седиште со функција за масажа
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Кожни седишта Алкантара/ Кожа
 • Контроли за електричната регулација насовозачко седиште од левата страна на наслонот
 • Кутија за одпадоци
 • Мрежа во багажен простор
 • Независно греење (WEBASTO) со далечински
 • Остранлива ски торба UNIBAG
 • Пакет "Sun & Pack" - SUNSET затемнетистакла, приклучок од 230V, Aux In и 2х USB прклучоци
 • Пакет за лоши патишта
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо сензори напред и позади
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX
 • Подготовка за кука за влечење
 • Потпирач за нозе за задните патници
 • Превентивен систем за заштита напатниците при судар - Crew Protect Assistant - extended safety
 • Предни странични стакла со зголеменазвучна отпорност со дополнително затемнети задни стакла
 • Преклопување на наслонот на заднатакупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Ролетни на страничните задни стакла
 • Сигурносни завртки на тркалата
 • Систем за избирање на возачка програмаDriving Mode Select
 • Спортска суспензија (не важи за 1.6 TDI)
 • Странични воздушни перничиња и завесинапред и позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна