Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема AMBITION

 • 17" Алуминиумски фелни TRITON сопневматици 215/55 R17
 • Apple конекција
 • Bi-Xenon предни светла со динамичнаконтрола на агол, LED дневни светла и миења на светла
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Hill Hold контрола за поаѓање на угорнин
 • Smart Link за Bolero и Amundsen (MirrorLink + Android Auto + Apple Car Play)
 • Voice Control
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактиварање на совозачко
 • Воздушно перниче за колена за возач
 • Греени прскалки за ветробран
 • Греење на предни седишта
 • Гуми - 215/55 R17
 • Ел. ретровизори со грејачи, автоматскозатемнување и преклопување
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Задни LED стоп светла
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Индикатор за сигурносни ремени
 • Мануелна лумбарна регулација на предниседишта
 • Мрежа во багажен простор
 • Мултифункционален 3 Крак кожен управувачсо контрола за радио и телефон
 • Мултифункционален 3 крак кожен управувачсо DSG педали (Sport Package)
 • Патен компјутер - Color Maxi Dot
 • Патосници текстилни комплет
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Радио Bolero со 8" екран на допир
 • Резервно тркало стандардна димензија
 • Ролетни за задно и странично стакло
 • Сензор за дожд со светлосен асистенти само затемнувачки ретровизор
 • Сензори за паркирање позади
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Темпомат
 • Тонирани стакла
 • Три зонски автоматски клима уред
 • Централен наслон за раце напред
 • Централно заклучување со далечинско
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 17" Алуминиумски фелни STRATOS сопневматици 215/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни ZEUS сопневматици 215/55 R17
 • 18" Алуминиумски фелни MODUS сопневматици 235/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни PEGASUS сопневматици 235/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни ZENITH сопневматици 235/45 R18
 • 19" Алуминиумски фелни ACAMAR Anthraciteсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITY сопневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни VEGA сопневматици 235/40 R19
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифунк. кожен волан со греењеи команди за радио и телефон
 • 3 крак мултифунк. кожен волан со греењеи команди за радио, телефон и менување на брзини (само за DSG моделите)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, Mirror Link, WLAN
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисо мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • Blind Spot Detect - сензори за детекцијана возила од мртов агол
 • CANTON sound system - 11 звучници, 610 Wдигитален еквилајзер, subwoofer
 • DAB - Дигитален радио прием
 • KESSY - Систем за откл./ закл. без клучKESSY - Систем за откл./ закл. без клуч со Start-Stop копче за палење на моторот со Start-Stop копче за палење на моторот
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • Mobile Phone portal - со Bluetooth ибезжично полнење на батеријата
 • Mobile Phone portal - со Bluetooth, WLANи LTE
 • Mobile Phone portal WLAN со Bluetooth,бежична надворешна конекција и безжично полнење, rSAP + LTE (Само со Columbus)
 • Mobile phone portal WLAN – со Bluetoothбезжична конекција и безжично полнење
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE AppMirror Link конекција со безжичен "wifi" рутер
 • SPORTLINE пакет
 • SUNSET - Затемнети задно и страничнистакла
 • Virtual Pedal - отварање/ затварање набагажникот на сензор (само со 4E7)
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 210 km/h
 • Адаптивна суспензија - Dinamic ChassisControl заедно со Driving Mode Select
 • Акустични предни прозорци со Sunset
 • Акустични предни прозорци
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч и Start-Stop копче
 • Алармен уред против кражба
 • Батерија со лед светло во багаженпростор
 • Брисач на задното стакло
 • Вентилација на предни седиша
 • Греење на ветробранско стакло
 • Греење на предни и задни седишта
 • Декоративни прагови на вратитеДекоративни прагови на вратите
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Електричен сончев кров
 • Електрично отварање/ затварање набагажникот на копче
 • Електрично прилагодливи возачко исовозачко седиште со лумбарна подршка, возачкото со меморија
 • Електрично прилагодливо возачкоседиште со меморија и лумбарна подршка
 • Ентериер "Glamour" - Кожна внатрешност
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Интелигентен асистен за долги светласо камера
 • Камера за паркирање, позади
 • Кожни седишта Алкантара/ Кожа
 • Контроли за електричната регулација насовозачко седиште од левата страна на наслонот
 • Кутија за одпадоци
 • Кутија за складирање со прекривка набагажниот простор (од двете страни) плус карго елементи
 • Лајсна во ентериерот, Alu-look dark"Style"
 • Мрежа во багажен простор
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран, Voice Control
 • Независно греење (WEBASTO) со далечински
 • Остранлива ски торба UNIBAG
 • Пакет "Sun & Pack" - SUNSET затемнетистакла, приклучок од 230V, Aux In и 2х USB прклучоци
 • Пакет за лоши патишта
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо сензори напред и позади
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX
 • Подготовка за кука за влечење
 • Потпирач за нозе за задните патници
 • Превентивен систем за заштита напатниците при судар - Crew Protect Assistant - extended safety
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Преклопување на наслонот на заднатакупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Ролетни на страничните задни стакла
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сигурносни завртки на тркалата
 • Систем за избирање на возачка програмаDriving Mode Select
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Спортска суспензија (не важи за 1.6 TDI)
 • Странични воздушни перничиња и завесинапред и позади
 • Телефонска подготовка Bluetooth соvoice control само за со AMUNDSEN

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна