Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA SUPERB Безбедност

Пет ѕвезди за SUPERB

Euro NCAP Crash-тестот ја потврди извонредната безбедност на ŠKODA SUPERB со доделувањето на пет ѕвезди.

ŠKODA SUPERB Безбедност

Воздушни перничиња за возач и совозач

Воздушното перниче за возачот е сместено во управувачот. Воздушното перниче за седиштето на совозачот се наоѓа во контролната табла и по потреба може да се исклучи доколку треба да се монтира детско седиште.

ŠKODA SUPERB Безбедност

Воздушно перниче за колената на возачот

Воздушното перниче за колена под управувачкиот столб ги штити колената на возачот.

ŠKODA SUPERB Безбедност

Воздушни завеси за главата

Активираните воздушни перничиња за глава создаваат надувана перничка којашто и патниците напред и патниците во задниот дел ги штити од повреди на главата.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна