Модели

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Ексклузивност

Ексклузивниот ентериер е опремен со елегантна кожа во кафена боја и декорации во пијано-црна боја. Електрично нагодливите предни седишта може да се загреваат, а седиштето на возачот покрај располага и со мемориска функција.

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

L&K емблем

Знакот "Laurin & Klement" е омаж на основачите на фирмата ŠKODA Вацлав Лаурин и Вацлав Клемент. 

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Гравирано лого

Знак на ексклузивност е логото "Laurin & Klement", коешто е втиснато на кожните навлаки на предните и задните седишта.

 

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Лајсни на праговите

Оригиналниот натпис "Laurin & Klement" го има и на влезните лајсни на праговите на вратите. 

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Избор на фелни

Фелни од лесен метал PEGASUS антрацит од 18"

ŠKODA SUPERB Laurin & Klement

Избор на фелни

Фелни од лесен метал PHOENIX антрацит од 19"

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете