Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA SUPERB Дизајн

Детали до перфекција

ŠKODA SUPERB ги следи впечатливите форми на дизајнерскиот концепт "ŠKODA VisionC". Од предниот, па се до задниот дел, од големите тркала до благо опаѓачката кровна линија, SUPERB одушевува со јасната геометрија, конвексните и конкавните површини и елегантните слеани линии. Резултатот е едно навистина привлечно возило - со прецизна и мускулестата форма, толку самоуверен и емотивен како никогаш досега.

ŠKODA SUPERB Дизајн

Прецизен и впечатлив

Импозантните линии на капакот од просторот на моторот совршено одговараат на тридимензионалните контури на фаровите и на аглестите фарови за магла - дизајнерски омаж на чешката уметност со стакло.

ŠKODA SUPERB Дизајн

Експресивен

Во задниот дел, интеракцијата на конвексните и конкавните форми создава ефективни контрасти од светло и сенки. LED технологијата во комбинација со кристалните елементи кај задните светла во впечатлива C-форма овозможува избалансирана елеганција.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна