Модели

ŠKODA SUPERB Sportline Просторност

625l Капацитет во багажникот

ŠKODA SUPERB Sportline Просторност

Фиксирачки елемнти

ŠKODA SUPERB Sportline Просторност

Кука во багажниот простор

Simply Clever.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете