Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA SUPERB Sportline Комфор

KESSY

Систем за отклучување/ заклучување без клуч и Start-Stop копче за палење на моторот кое се наоѓа на управувачкиот столб.

ŠKODA SUPERB Sportline Комфор

Електрична рачна сопирачка

SUPERB Sportline е првиот ŠKODA модел опремен со електрична рачна сопирачка. Оваа нова технологија не само што создава поголем простор помеѓу предните седишта, туку и придонесува за безбедност и комфор. Исто така палењето на моторот може да се изврши без притискање на кочницата.

ŠKODA SUPERB Sportline Комфор

Греење на ветробранското стакло

Без разлика дали врне дожд или грее сонце - ние во секое време се грижиме за вашиот комфор. Нова невидлива Clima Coat фолија го загрева ветробранското стакло а по потреба и го заштитува од силно сончево зрачење.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна