Модели

ŠKODA SUPERB Sportline Мултимедија

TV

ŠKODA SUPERB Sportline Мултимедија

Фиока за телефон

Фиоката под контролната табла генерира засилен сигнал за вашиот мобилен телефон и истовремено служи како безбедно место за вашиот паметен уред.

ŠKODA SUPERB Sportline Мултимедија

Bluetooth Аудио Стриминг

ŠKODA SUPERB Sportline Мултимедија

Canton Аудио Систем

Системот содржи 11 звучници, Subwoofer i 610W моќност.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете