Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA SUPERB Sportline Simply Clever детали

Преграда за шише

Во преградите на вратите собира 1.5 литарско шише како и корпа за отпадоци за внатрешноста секогаш да ви биде чиста. 

ŠKODA SUPERB Sportline Simply Clever детали

Два чадори

Секојдневно корисни. По еден чадор во двете предни врати.

ŠKODA SUPERB Sportline Simply Clever детали

Држач за шише во предната конзола

ŠKODA SUPERB Sportline Simply Clever детали

Држач за таблет

Држачот се извлекува од задниот наслон за потпирање.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна