Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Superb Combi Active 1.4 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
23.207
Superb Combi Active 1.4 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
Менувач со двојна сп
Врати
5
Ценовник
25.782
Superb Combi Active 1.6 TDI 120ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
120
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
24.001
Superb Combi Active 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
25.569
Superb Combi Active 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
27.619
Superb Combi Active 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
27.300
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Superb Combi Ambition 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
27.998
Superb Combi Ambition 1.4 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
26.162
Superb Combi Ambition 1.4 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
150
Пренос
Менувач со двојна сп
Врати
5
Ценовник
28.211
SuperbCombi Ambition 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
27.186
Superb Combi Ambition 1.8 TSI 180ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
29.776
Superb Combi Amb 2.0 TSi 280ks DSG6 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
280
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
34.391
Superb Combi Ambition 1.6 TDI 120ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
120
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
26.974
Superb Combi Ambition 1.6 TDI 120ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
120
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
29.558
Superb Combi Amb 2.0 TDI 150ks 4X4 MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
30.602
Superb Combi Ambition 2.0 TDI 190ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
29.768
Superb Combi Amb 2.0 TDI 190ks DSG6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
33.942
Superb Combi Ambition 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
30.602
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Superb Combi Style 1.8TSI 180ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
33.672
Superb Combi Style 1.8 TSI 180ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
180
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
31.587
Superb Combi Style 2.0 TSi 280ks DG6 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
280
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
39.139
Superb Combi Style 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
32.413
Superb CombiStyle 2.0 TDI 150ks 4X4 MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
34.501
Superb Combi Style 2.0 TDI 190ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
33.665
Superb Combi Style 2.0 TDI 190ks DG6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
38.391
Superb Combi Style 2.0 TDI 150ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
34.501
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Superb Combi L&K 2.0 TSi 280ks DSG6 4x4
Гориво
Gasoline
КС/KW
280
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
42.565
Superb Combi L&K 2.0 TDI 150ks MT6
Гориво
Diesel
КС/KW
150
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
35.192
Superb Combi L&K 2.0 TDI 190ks DSG6 4x4
Гориво
Diesel
КС/KW
190
Пренос
DSG 6 степен
Врати
5
Ценовник
41.805

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете