Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA SUPERB Комфор

KESSY

Систем за отклучување/ заклучување без клуч и Start-Stop копче за палење на моторот кое се наоѓа на управувачкиот столб.

ŠKODA SUPERB Комфор

Електрична рачна сопирачка

SUPERB е прво ŠKODA возило опремено со електрична паркинг-сопирачка. Оваа нова технологија не само што создава повеќе простор помеѓу предните седишта, туку и придонесува кон безбедноста и комфорот. При поаѓањето, возачот не мора да притиска на сопирачката, бидејќи со паркинг-сопирачката возилото не може да се придвижи.

ŠKODA SUPERB Комфор

Греење на ветробранско стакло

Без разлика дали врне дожд или грее сонце - ние во секое време мислиме на вашиот комфор. Нова невидлива ClimaCoat фолија го загрева ветробранското стакло, а по потреба и го заштитува од силното сончево зрачење.

ŠKODA SUPERB Комфор

Вентилирачки предни седишта

Загреано седиште во зима? Освежувачки ладно и проветрено седиште во врелите летни денови? Или пак можеби и двете? Токму тоа може да го изберете за себе.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна