Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA SUPERB Multimedia

USB порт и аудио приклучок

Во возилото секогаш има USB и аудио-приклучок во средишната конзола, како опција за поврзување за вашите надворешни електронски уреди читачи и USB стикови.

ŠKODA SUPERB Multimedia

Преграда за телефон

Преградата за телефон пред контролната табла создава засилен сигнал за вашиот мобилен телефон. За време на возењето, таа истовремено служи како безбедно место за сместување за вашиот телефон.

ŠKODA SUPERB Multimedia

CANTON звучен систем

CANTON содржи 11 звучника, Subwoofer и спроведува 610W моќност.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна