Модели

ŠKODA SUPERB Infotainment

Радио "Swing"

Стандардни функции:

 • 6.5" Multitouch екран во боја
 • Преграда за SD мемориска картичка
 • 8 звучника 
 • Приклучок за USB
 • Приклучок за аудио

ŠKODA SUPERB Infotainment

Радио "Bolero"

Стандардни функции:
(дополнително за Swing)

 • 8" Multitouch екран во боја
 • Bluetooth
 • Voice Control
 • Smart Link
 • Втор USB струен приклучок и приклучок за напојување од 230V во средишната конзола позади

ŠKODA SUPERB Infotainment

Навигациски систем "Amundsen"

Стандардни функции:

 • 8" Multitouch екран во боја
 • Smart Link
 • WLAN (Hotspot)
 • Bluetooth
 • Две прегради за SD мемориски картички
 • 2D-навигација
 • 8 звучника

ŠKODA SUPERB Infotainment

Навигациски систем "Columbus"

Стандардни функции
(дополнително за Amundsen)

 • 3D навигација со мапи
 • 9,2" Multitouch екран во боја
 • HDD
 • HD Видео
 • Преграда за телефон
 • 12 GB hard disk
 • Smart Link
 • WLAN (Hotspot)
 • Читач за DVD дискови

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете