Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA SUPERB Simply Clever Детали

Кука за приколка

Преку рачката на прагот на багажниот простор, се вади мобилната кука за приколка. Благодарение на оваа иновација, таа не мора да се демонтира секој пат кога нема да биде потребна. А на тој начин, таа никако не го попречува елегантниот изглед на вашиот SUPERB.

ŠKODA SUPERB Simply Clever Детали

Простор за се

Во вратите може да се смести шише од 1,5 литри. По потреба, таму може да се стави и сад за отпадоци, за внатрешноста на возилото секогаш да ви биде чиста.

ŠKODA SUPERB Simply Clever Детали

LED ламба

Практичната LED ламба се наоѓа во левиот страничен ѕид на багажниот простор. Додека моторот работи, таа автоматски повторно се полни.

ŠKODA SUPERB Simply Clever Детали

Неочекуван дожд?

Практични прегради за чадор со по еден оригинален SUPERB чадор има во двете предни врати.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна