Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Опрема AMBITION

 • 17" Алуминиумски фелни TRITON сопневматици 215/55 R17
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Smart Link за Bolero и Amundsen (MirrorLink + Android Auto + Apple Car Play)
 • Брисач на задното стакло
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактиварање на совозачко
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Задни светла за магла
 • Мрежа во багажен простор
 • Мултифункционален 3 Крак кожен управувачсо контрола за радио и телефон
 • Патен компјутер - Color Maxi Dot
 • Резервно тркало стандардна димензија
 • Сензори за паркирање позади
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Тонирани стакла
 • Три зонски автоматски клима уред
 • Централен наслон за раце напред
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 17" Алуминиумски фелни STRATOS сопневматици 215/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни ZEUS сопневматици 215/55 R17
 • 18" Алуминиумски фелни MODUS сопневматици 235/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни PEGASUS сопневматици 235/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни ZENITH сопневматици 235/45 R18
 • 19" Алуминиумски фелни ACAMAR Anthraciteсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITY сопневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни VEGA сопневматици 235/40 R19
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифунк. кожен волан со греењеи команди за радио и телефон
 • 3 крак мултифунк. кожен волан со греењеи команди за радио, телефон и менување на брзини (само за DSG моделите)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, Mirror Link, WLAN
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисо мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • CANTON sound system (12 звучници, 610W,дигитален еквилајзер, subwoofer)
 • DAB - дигитален радио прием
 • KESSY - Систем за откл./ закл. без клучсо Start-Stop копче за палење на моторот
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • Mobile Phone portal - со Bluetooth, WLANи LTE
 • Mobile Phone portal WLAN со Bluetooth,бежична надворешна конекција и безжично полнење, rSAP + LTE (Само со Columbus)
 • Mobile phone portal WLAN – со Bluetoothбезжична конекција и безжично полнење
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE AppMirror Link конекција со безжичен "wifi" рутер
 • SPORTLINE пакет
 • SUNSET - Затемнети задно и страничнистакла
 • Virtual Pedal - отварање/ затварање набагажникот на сензор (само со 4E7)
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 210 km/h
 • Адаптивна суспензија - Dinamic ChassisControl заедно со Driving Mode Select
 • Акустични предни прозорци со Sunset
 • Акустични предни прозорци
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч и Start-Stop копче
 • Греење на ветробранско стакло
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Електричен панорамски сончев кров
 • Кожен ентериер со вентилирачки седишта
 • Контроли за електричната регулација насовозачко седиште од левата страна на наслонот
 • Кутија за складирање со прекривка набагажниот простор (од двете страни) плус карго елементи
 • Остранлива ски торба UNIBAG
 • Пакет "Sun & Pack" - SUNSET затемнетистакла, приклучок од 230V, Aux In и 2х USB прклучоци
 • Пакет за лоши патишта
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо сензори напред и позади
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX
 • Подготовка за кука за влечење
 • Потпирач за нозе за задните патници
 • Превентивен систем за заштита напатниците при судар - Crew Protect Assistant - extended safety
 • Преклопување на наслонот на заднатакупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Систем за избирање на возачка програмаDriving Mode Select
 • Спортска суспензија (не важи за 1.6 TDI)
 • Странични воздушни перничиња и завесинапред и позади
 • Телефонска подготовка Bluetooth соvoice control само за со AMUNDSEN

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна