Модели

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Ексклузивност

Ексклузивниот ентериер е опремен со елегантна кожа во кафена боја и декорации во пијано-црна боја. Електрично нагодливите предни седишта може да се загреваат, а седиштето на возачот покрај располага и со мемориска функција.

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

L&K емблем

Знакот "Laurin & Klement" е омаж на основачите на фирмата ŠKODA Вацлав Лаурин и Вацлав Клемент. 

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Лого на седиштата

Знак на ексклузивност е логото "Laurin & Klement", коешто е втиснато на кожните навлаки на предните и задните седишта.

 

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

L&K на праговите од вратите

Оригиналниот натпис "Laurin & Klement" го има и на влезните лајсни на отворите на вратите. 

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Фелни

Фелни од лесен метал PEGASUS антрацит од 18"

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Фелни

Фелни од лесен метал PHOENIX антрацит од 19"

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете