Модели

ŠKODA SUPERB Combi Design

Perfektion im Detail

Дизајнот на новиот SUPERB Combi одушевува со пуристичката прецизност и со елегантните слеани линии. Конвексните и конкавните површини со јасни рабови, прецизни радиуси и остро означени линии извонредно се надополнуваат.

ŠKODA SUPERB Combi Design

Eine Begegnung die beeindruckt

Остро засечените и коси фарови одушевуваат со прецизноста на нивниот дизајн. Употребата на геометриски триаголни форми и тридимензионални контури создаваат впечатлив оригинален изглед на брендот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете