Модели

Простран, елегантен, удобен.

Superb COMBI

Од 23.207
CO₂ 105 - 165 g/km
Потрошувачка 0 - 8 l/100km

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил.

Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте во комфор. Патувајте со стил.

ŠKODA SUPERB Combi Дизајн

1

Совршенство до детали

Динамичниот дизајн е комбиниран со најголемиот внатрешен простор во неговата класа. А резултатот од тоа е еден навистина привлечен автомобил - јасни линии и совршени пропорции, толку самоуверен и емотивен, како никогаш досега.

ŠKODA SUPERB Combi Комфор

2

Комфор

Благодарение на мноштвото паметни детали на опремата, во SUPERB Combi може да уживате највисок степен на комфор. И на подолги патувања, ќе останете целосно отпуштени, а по пат може навистина добро да се забавувате.

ŠKODA SUPERB Combi Мотори

3

Мотори

Голема моќност. Доколку дизајнот на SUPERB Combi ја побуди Вашата љубопитност, погледот под капакот од просторот на моторот ќе направи Вашето срце уште побрзо да чука.

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

4

Трим варијанта

Линијата на опрема Laurin & Klement нуди совршена комбинација од елеганција и висока технологија - со максимален комфор.

ŠKODA SUPERB Combi Безбедност

5

Безбедност

Со SUPERB Combi, ништо не оставате на случајноста. Во опасни ситуации, врз коишто возачот не може активно да влијае, се активираат пасивните безбедносни системи на возилото.

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

6

Фелни

Преглед на портфолиото на фелни ќе најдете тука.

Simply Clever технологија

Повеќе информации за системите за помош на ŠKODA ќе најдете тука.

Connectivity

Повеќе информации за ŠKODA Connect, SmartLink и SmartGate ќе најдете тука.

Мотори

1.4 TSI

150 кс Моќност
5,1 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
118 g/km Емисија на CO2
218 km/h 8,7s

1.4 TSI

150 кс Моќност
5,1 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
120 g/km Емисија на CO2
218 km/h 8,9s

1.8 TSI

180 кс Моќност
6,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
137 g/km Емисија на CO2
230 km/h 8,2s

1.8 TSI

180 кс Моќност
6,0 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
137 g/km Емисија на CO2
230 km/h 8,1s

2.0 TSI

4х4

280 кс Моќност
7,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
163 g/km Емисија на CO2
250 km/h 5,8s

1.6 TDI

120 кс Моќност
4,3l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
111 g/km Емисија на CO2
204 km/h 11,0s

1.6 TDI

120 кс Моќност
4,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
109 g/km Емисија на CO2
204 km/h 11,1s

2.0 TDI

150 кс Моќност
4,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
110 g/km Емисија на CO2
218 km/h 9,2s

2.0 TDI

150 кс Моќност
4,4 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
114 g/km Емисија на CO2
214 km/h 9,1s

2.0 TDI

4х4

150 кс Моќност
4,9 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
128 g/km Емисија на CO2
213 km/h 9,1s

2.0 TDI

190 кс Моќност
4,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
118 g/km Емисија на CO2
235 km/h 8,5s

2.0 TDI

190 кс Моќност
4,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
121 g/km Емисија на CO2
232 km/h 8,4s

2.0 TDI

4х4

190 кс Моќност
5,1 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
135 g/km Емисија на CO2
226 km/h 8,1s

Вашиот нов SUPERB Combi

Од 23.207

Цени Преземи информативен материјал
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете