За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Ценовник

Гориво
PS
Пренос
Ценовник
Superb FL Ambition 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
6 степен
Ценовник
26.669
Superb FL Ambition 2.0 TSI 190ks DSG
Гориво
Gasoline
PS
190
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
30.580
Superb FL Ambition 2.0 TSI 272ks DSG 4x4
Гориво
Gasoline
PS
272
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
35.205
Superb FL Ambition 2.0 TDI / EVO 150ks M
Гориво
Diesel
PS
0
Пренос
6 степен
Ценовник
29.137
Superb FL Ambition 2.0 TDI / EVO 150ks D
Гориво
Diesel
PS
0
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
31.189
Superb FL Ambition 2.0 TDI 190ks DSG
Гориво
Diesel
PS
0
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
32.897
Superb FL Ambition 2.0 TDI / EVO 150ks M
Гориво
Diesel
PS
150
Пренос
6 степен
Ценовник
29.137
Superb FL Ambition 2.0 TDI / EVO 150ks D
Гориво
Diesel
PS
150
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
31.189
Superb FL Ambition 2.0 TDI 190ks DSG
Гориво
Diesel
PS
190
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
32.897
Superb FL Ambition 2.0 TDI 190ks DSG 4x4
Гориво
Diesel
PS
190
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
34.980
Гориво
PS
Пренос
Ценовник
Superb FL Style 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
6 степен
Ценовник
30.763
Superb FL Style 1.5 TSI 150ks DSG
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
33.298
Superb FL Style 2.0 TSI 190ks DSG
Гориво
Gasoline
PS
190
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
34.782
Superb FL Style 2.0 TSI 272ks DSG 4x4
Гориво
Gasoline
PS
272
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
39.816
Superb FL Style 2.0 TDI / EVO 150ks MT6
Гориво
Diesel
PS
150
Пренос
6 степен
Ценовник
33.316
Superb FL Style 2.0 TDI / EVO 150ks DSG
Гориво
Diesel
PS
150
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
35.399
Superb FL Style 2.0 TDI 190ks DSG
Гориво
Diesel
PS
190
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
36.646
Superb FL Style 2.0 TDI 190ks DSG 4x4
Гориво
Diesel
PS
190
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
39.295

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна