За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Багажник

Мобилна LED ламба

Дали некогаш сте пристигнале дома во мрак и не сте биле во можност да ги пронајдете клучевите во торбата? Имаме едноставен уред кој паметно ќе го реши вашиот проблем. ŠKODA SUPERB е достапен со отстранлив LED ламба во багажникот.

ŠKODA SUPERB Багажник

Мрежи во багажникот

Благодарение на умно дизајнираната мрежа за прицврстување, куки и полици во багажникот, нема потреба од компромис помеѓу агилноста и практичноста.

ŠKODA SUPERB Комфор

Торба за скии

Скијачката торба е корисен додаток за вашите авантуристички зимски спортови. Тоа е практичен решение за заштита на вашите скии од гребење. Прицврстена со сигурносен појас, торбата останува во место дури и при ненадејни промени во движењето на автомобилот.

ŠKODA SUPERB Багажник

Електрична регулација на петата врата

Петата врата на ŠKODA SUPERB може да се регулира по избор со притискање на копче од седиштето на возачот, со далечински управувач, со притискање на копче на задната врата или со влечење на вратата.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна