За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Мултимедија

CANTON

Опционалниот CANTON звучен систем користи дванаесет звучници со високи перформанси: десет во страничните врати, еден централно лоциран во контролната табла и субвуферот во багажникот. 

ŠKODA SUPERB Мултимедија

USB порт

USB-портот пред рачката на менувачот е надополнет со друг во Jumbo Box, каде ќе најдете и корисен држач за таблети.

ŠKODA SUPERB Мултимедија

2 USB порта и 230V приклучок позади

Два USB порта и 230 V приклучок се подготвени за патниците на задните седишта. Ова му дава на концептот "секогаш Online" сосема нова димензија.

ŠKODA SUPERB Мултимедија

Засилувач на глас

Уживајте во јасно звучна комуникација помеѓу патниците на предните и задните седишта, дури и при големи брзини. Системот користи микрофони за да пренесе звук во реално време - дигитално третиран и без бучава од околината.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна