Модели

Škoda Superb Просторност

Jumbo Box

Jumbo Box е практичен простор за складирање кој нуди над 5 литри простор, кој се наоѓа во прилагодливиот потпирач за рака помеѓу предните седишта. Просторот што тој го нуди е надополнет со функција за ладење, осветлување, USB порт и држач за таблети.

Škoda Superb Просторност

Фиока во предната конзола

Одлична карактеристика на климатизацијата е тоа што ја лади фиоката во предната конзола, што го прави ова совршено место за чување грицки. Нивото на ладење може да се регулира. Делот е исто така осветлен и опремен со држач за пенкало.

Škoda Superb Просторност

1.5 L држач за шише во предните врати

Ние разбираме дека патот изгледа многу подолг, ако сите се чувствуваат жедни. Затоа во Superb има посебен простор во страните на влезната врата за чување на шише вода од 1.5 литар.

Škoda Superb Просторност

1.5 L држач за шише во задните врати

Како и големиот простор за складирање шише со вода во предните врати, исто така имаме и за во задните врати. 1.5 литарско шише ќе биде безбедно додека не е во употреба.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна