За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Опрема STYLE

 • 18" Алуминиумски фелни - ZENITH
 • Apple конекција
 • Bi-Xenon предни светла со динамичнаконтрола на агол, LED дневни светла и миења на светла
 • Color Maxi Dot патен компјутер
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE)и безжичен полнач
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Hill Hold контрола за поаѓање на угорнин
 • KESSY - Систем за откл./ закл. без клучKESSY - Систем за откл./ закл. без клуч со Start-Stop копче за палење на моторот со Start-Stop копче за палење на моторот
 • SMART LINK конекција за телефон
 • Side Assist - систем за детекција навозила од мртов агол до 70 м
 • Voice Control
 • Амбиентално LED осветлување во ентериер
 • Внатрешно осветлување во пределот нанозете
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактиварање на совозачко
 • Воздушно перниче за колена за возач
 • Греени прскалки за ветробран
 • Греење на предни и задни седишта
 • Декоративни прагови на вратите
 • Ел. ретровизори со грејачи, автоматскозатемнување, преклопување и мемориска функција
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Електрична лумбарна регулација на предниседишта
 • Електрично отварање/ затворање набагажникот
 • Електрично прилагодливи предни седишта,возачкото седиште со мемориска функција
 • Задни LED стоп светла
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Индикатор за сигурносни ремени
 • Интелигентен асистен за долги светласо камера
 • Интелигентен асистент за долги светла
 • Камера за паркирање, позади
 • Кожен ентериер
 • Кутија за складирање со прекривка набагажниот простор (од двете страни) плус карго елементи
 • Лајсна во ентериерот, Alu-look dark"Style"
 • Миење на предни светла под притисок
 • Мрежа во багажникот
 • Мултифункционален 3 Крак кожен управувачсо контрола за радио и телефон
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екраносетлив на допир, Voice Control
 • Отстранлива електрична светилка вобагажникот
 • Пневматици - 235/45 R18
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Радио BOLERO со 8" екран осетлив надопир
 • Резервно челично тркало
 • Ролетни на задното и страничните заднистакла
 • Сензор за дожд со светлосен асистенти само затемнувачки ретровизор
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Темпомат
 • Тонирани стакла
 • Три зонски автоматски клима уред
 • Централен наслон за раце напред
 • Централно заклучување со далечинско
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 18" Алуминиумски фелни - MODUS сопневматици 235/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни - PEGASUS сопневматици 235/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни ANTARESсо пневматици 235/45 R18
 • 19" Алуминиумски фелни - ACAMARAnthracite со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни - TRINITY GloosyBlack со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни - TRINITY сопневматици 235/40 R19
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон и греење
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон, греење и педали за менување брзини (за DSG модел)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, интегрирани мапи, Voice Control
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисветла со мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • CANTON sound system - 12 звучници,дигитален еквилајзер (мора со KESSY)
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна кон. и полнач, rSAP и Дигитален радио прием
 • DAB - Дигитален радио прием
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE App (SkodaMedia Command апликација)
 • SUNSET
 • Sleep пакет - содржи потпирачи за главана задните седишта и прекривка (мора во комбинација со кожни седишта)
 • Virtual Pedal - отварање/ затварање набагажникот на сензор (само со 4E7)
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 210 km/h
 • Адаптивна суспензија - Dinamic ChassisControl заедно со Driving Mode Select
 • Акустични предни прозорци со Sunset
 • Акустични предни прозорци
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч со Start-Stop копче
 • Брисач на задното стакло
 • Вентилација на предни седишта
 • Виртуелна инструментална табла
 • Внатрешен пакет - централен потпирач зараце напред, приклучок од 230V, 2 x USB
 • Греење на ветробранско стакло
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Електричен сончев кров
 • Електрично прилагодливо лумбарноподесување на возачкото седиште со функција за масажа
 • Ентериер - кожа/ Alcantara
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Контроли за електричната регулација насовозачко седиште од левата страна на наслонот
 • Кука за влечење, преклоплива
 • Кутија за одпадоци
 • Мрежа во багажен простор
 • Независно греење (WEBASTO) со далечински
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Пакет за лоши патишта (+15 мм подигнаташасија)
 • Паркинг асистент за автоматско паркирањесо Area view сензори
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Потпирач за нозе за задните патници
 • Превентивен систем за заштита напатниците при судар - Crew Protect Assistant
 • Предни странични стакла со зголеменазвучна отпорност со дополнително затемнети задни стакла
 • Преклопување на наслонот на заднатакупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Сигурносни завртки на тркалата
 • Систем за избирање на возачка програмаDriving Mode Select
 • Спортска суспензија (не важи за 1.6 TDI)
 • Странични воздушни перничиња позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна