За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Connectivity

State of the Art Infotainment системи

Изберете три најсовремени inforainment системи, со дисплеи кои се движат во големина од 8,0 до 9,2 инчи. Најдобриот систем Columbus нуди 3Д навигација, ŠKODA Connect, контрола на гестови и Wi-Fi hotspot.

ŠKODA SUPERB Connectivity

ŠKODA CONNECT Online услуги

Овој производ за поврзување обезбедува услуги за навигација и информации преку Интернет, можност за далечинско контролирање на одбраните функции на возилото со паметен телефон и далечинска интеракција со сервисен центар на ŠKODA по ваш избор.

ŠKODA SUPERB Connectivity

Infotainment Online

Infotainment услугите преку Интернет ќе ви помогнат безбедно и удобно да стигнете до вашата дестинација, секој пат. Преку овој пакет услуги, Infotainment системот добива информации за сообраќајот преку Интернет во реално време, извештаи за временските услови, цени на бензинот и информации за достапни места за паркирање. Исто така, нуди и многу други карактеристики.

ŠKODA SUPERB Connectivity

Далечински пристап

Без разлика дали сакате да ги знаете вашите параметри за патување со цел да вежбате контрола на потрошувачката или едноставно да имате преглед на тоа каде сте патувале, податоците за возење се идеално решение. Оваа и другите услуги за пристап до далечинско возило се вклучени во ŠKODA Connect. Можете да пристапите до сите нив преку апликацијата ŠKODA Connect на вашиот паметен телефон.

ŠKODA SUPERB Connectivity

Телефонска кутија со индуктивно полнење

Телефонската кутија е оддел за складирање на мобилен телефон во централната конзола што овозможува мобилни повици дури и кога сигналот е слаб. Телефонското поле исто така овозможува полнење на вашиот паметен телефон со употреба на безжичен стандард Qi.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна