За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Фелни

16" Челични фелни со капак - HERMES

ŠKODA SUPERB Фелни

16" Алуминиумски фелни - ORION

ŠKODA SUPERB Фелни

17" Алуминиумски фелни - DRAKON Aero

ŠKODA SUPERB Фелни

17" Алуминиумски фелни - STRATOS

ŠKODA SUPERB Фелни

17" Алуминиумски фелни - TRITON

ŠKODA SUPERB Фелни

18" Алуминиумски фелни - ANTARES

ŠKODA SUPERB Фелни

18" Алуминиумски фелни - ZENITH

ŠKODA SUPERB Фелни

18" Алуминиумски фелни - ACAMAR Anthracite

ŠKODA SUPERB Фелни

19" Алуминиумски фелни - CANOPUS

ŠKODA SUPERB Фелни

19" Алуминиумски фелни - CANOPUS Black

ŠKODA SUPERB Фелни

19" Алуминиумски фелни - VEGA Aero

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна