Модели

Škoda Superb Simply Clever

Прегради за чадор во двете предни врати

Škoda Superb има преграда за чадори и во двете предни врати, вклучително и чадор во вратата на возачот. Преградата е отпорна на вода, така што влажните чадори може да се чуваат тука. Водата од чадорите се цеди надвор од автомобилот.

Škoda Superb Simply Clever

Лесно употреблив држач

Ние во Škoda Auto добро знаеме дека ова не е лесна задача во најдобар момент. И не секогаш имате некој во автомобилот со вас за да ви го отвори шишето за вас. Или можеби има…

Држачот за шишиња во централната конзола е дизајниран да го држи долниот дел од стандардното 0,5-литарско-шише безбедно на место, така што ќе можете да го отворите или затворите со едната рака додека возите.

Škoda Superb Simply Clever

Преградни џебови на предните седишта

Џебовите за складирање на страните од потпирачите за грб на предните седишта се дизајнирани за секакви предмите кои треба да ги имате на дофат во возилото, како што се полначи за телефони. 

Škoda Superb Simply Clever

Virtual Pedal

Немате резервен пар раце за да го отворите багажникот? Едноставно придвижете ја ногата близу сензорот на долниот дел од задниот браник и вратата од багажникот автоматски ќе се отвори. 

Škoda Superb Simply Clever

Преклоплива кука

Опционалната електрично-преклоплива кука е исклучително практична. Уредот за влечење со интегриран штекер се отвара со помош на рачка покрај прагот на багажникот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна