За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Безбедност

5 ѕвезди за новиот SUPERB

На ŠKODA SUPERB му се доделeни максимални 5 ѕвезди на Euro NCAP тестовите за безбедност, со што се само потенцира високиот безбедносен стандард на целиот опсег на модели на ŠKODA.

ŠKODA SUPERB Безбедност

Кој ве штити додека патувате?

За вашата засилена безбедност е достапна цела фаланга на системи за помош. Редизајнот на SUPERB го прошири својот спектар на врвни иновации, како што се "Predictive Pedestrian Protection" за Front Assist радарот и сензорите за Side Assist со поле на прегледност до 70 м зад возилото.

ŠKODA SUPERB Безбедност

Воздушни перничиња и заштита при импакт

До девет воздушни перничиња, испорачувајќи силно подесена интеракција со автоматските ремени со три точки и безбедносните потпирачи на главата, ги штитат возачот и патниците од повреди.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна