За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Комфор

KESSY

Повеќе не ви треба клучот за да го отворите и заклучите вашиот автомобил. Контролната единица KESSY (Систем за влез, старт и излез без клуч) го препознава клучот и возилото се отклучува автоматски кога ќе ги допрете рачките на предните и (одсега со новиот редизајн) задните врати или на петата врата. Моторот се пали со притискање на копче.

ŠKODA SUPERB Комфор

Прво-класно седење, секогаш

Удобните седишта во широк спектар на материјали и карактеристики се грижат за вашата удобност без разлика колку кратко или долго патувањето. Избор од велур, кожа и ткаенини. Седиштата исто така нудат масажа (само во седиштето на возачот) и функции за меморија, вентилација, греење и електрична регулација.

ŠKODA SUPERB Комфор

Три-зонски клима уред

Три-зонска климатизација гарантира оптимална температура на ентериерот. Возачот, совозачот и задните патници можат посебно да ја контролираат температурата во сопствената зона, овозможувајќи му на целото семејство да патува во комфор.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна