За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Ентериер

Редефиниран стандард

Новиот SUPERB исто така нуди комбинација на ситни измени и внатре, кои заедно го издигнуваат ентериерот во друга класа. Новитети вклучуваат хромирани компоненти на таблата и околу рачките од вратите како и нов декор на централната конзола. Неспоредливниот простор за патници продолжува да ги поместува стандардите. Тука ŠKODA SUPERB е во сопствена лига, со неверојатни 157 мм простор за колената на задните патници. 

ŠKODA SUPERB Ентериер

Дигитална кокпит

Совршен преглед за време на возењето е обезбеден од слободно програмабилниот Дигитален кокпит, кој нуди избор од пет распореди. Податоците за инструментите на возилото, заедно со други информации, како што се навигација, репродукција на музика и телефон, се прикажани на прекрасен дигитален дисплеј од 10,25 ".

ŠKODA SUPERB Ентериер

Секогаш добредојдени

Кога ќе ја отворите вратата, ќе забележите лого за добредојде. Логото исто така, ќе ги осветли предметите што сакате да ги избегнете при излегување.

ŠKODA SUPERB Ентериер

Амбиентално LED осветлување

Десетте бои на амбиентално осветлување, променливо прилагодливи преку infotainment системот, овозможуваат дискретно осветлен ентериер за време на вашето патување.

ŠKODA SUPERB Ентериер

Целен простор

Багажниот простор на SUPERB може да се пофали со врвни 625 литри. Извонредна практичност и одлична алатка, со лесен пристап. Преклопувањето на задните седишта го зголемуваат капацитетот на рекордни 1.760 литри.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна