За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Дизајн

Изразување на дизајнерскиот јазик на ŠKODA

Привлечната експресивна природа на каросеријата беспрекорно продолжува во внатрешноста на возилото.

ŠKODA SUPERB Дизајн

Дисктиктивно и моќно

Прецизен, автентичен, динамичен - предниот поглед на ŠKODA SUPERB сега се карактеризира со преработена широка решетка за ладилникот, новите Matrix предни светла што следат од него и целосно обновениот браник со стандардни LED светла за магла.

ŠKODA SUPERB Дизајн

Силно и стабилно

Јасен, експресивен и подеднавко импресивен - нашиот знаменосец доби редизајнирани LED задни светла со динамичен индикатор и одсега името на брендот испишано со букви наместо традиционално ŠKODA лого. Името е подвлечено со елегантна хромирана лајсна. Повеќе ширина, повеќе присуство, поголема јасност. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна