Модели

Škoda Superb Паметни детали

Безбедност за деца

Користењето на механичка брава за безбедност на децата од задната врата бара предвидливост кога понекогаш сте во автомобил со деца. Можете да ги активирате и деактивирате бравите на задната врата електронски од седиштето на возачот кога и да треба.

Škoda Superb Паметни детали

Фиока за очила

Фиоката за очила над ретровизорот може да се користи за чување на очила за сонце или очила за читање. Тие се заштитени од оштетување во својот сопствен џеб и секогаш ќе ви бидат на дофат.

Škoda Superb Паметни детали

Држач за билети

Најмалите работи секогаш е најлесно да се изгубат. Билети за паркирање на пример. За среќа, Škoda има едно едноставно решение: држач за билети, кој се провлекува уредно на страната од предното ветробранско стакло.

Škoda Superb Паметни детали

Флуросцентен елек

Се чува безбедно во сопствен држач на сите врати, што го прави лесно достапен.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна