За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Адаптивни светла

Matrix предни LED светла

Користејќи ја камерата во внатрешниот ретровизор што може да открие извори на светлина од возилата што доаѓаат од спротивна насока, функцијата "Matrix" на целосните LED фарови ја маскира дистрибуцијата на светло на долги светла околу нив во реално време со индивидуално заменливи LED модули на секое светло. Ова резултира во совршено осветлен пат напред и поголема безбедност.

ŠKODA SUPERB Адаптивни светла

Full LED Matrix предни светла

Предните светла користат LED технологија за сите функции и згора на тоа долгите светла се карактеризираат со Matrix функција.

ŠKODA SUPERB Адаптивни светла

Basic LED предни светла

ŠKODA SUPERB се испорачува со стандардни LED предни светла, во кои се вклучени диоди за средни и долги светла, светло за позицијата и светла за дневно возење.

ŠKODA SUPERB Адаптивни светла

Full LED задни светла со анимирана сигнализација

Full LED задните светла вклучуваат диоди за секоја улога. Нивните специјалитети вклучуваат хромирана лајсна што ја покрива целата ширина на задната врата и индикатори со анимирана сигнализација.

ŠKODA SUPERB Адаптивни светла

Basic LED задни светла

SUPERB е стандардно снабден со LED задни светла, каде има диоди за светлата при сопирање и светла за магла.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна