Модели

Опрема­Споредба SUPERB COMBI

Изберете од различни нивоа на опременост.
  • Стандардна опрема Стандардна опрема
  • optionale Mehrausstattung optionale Mehrausstattung
  • Сериска кај некои модели на варијантата Сериска кај некои модели на варијантата
  • Недостапна Недостапна
AMBITION STYLE L&K
17" Алуминиумски фелни - STRATOS со
пневматици 215/55 R17
17" Алуминиумски фелни - TRITON
17" Алуминиумски фелни - ZEUS со
пневматици 215/55 R17
18" Алуминиумски фелни - MODUS со
пневматици 235/45 R18
18" Алуминиумски фелни - PEGASUS со
пневматици 235/45 R18
18" Алуминиумски фелни - PEGASUS
Polished Anthracite
18" Алуминиумски фелни - ZENITH со
пневматици 235/45 R18
18" Алуминиумски фелни - ZENITH
19" Алуминиумски фелни - ACAMAR
Anthracite со пневматици 235/40 R19
19" Алуминиумски фелни - TRINITY Gloosy
Black со пневматици 235/40 R19
19" Алуминиумски фелни - TRINITY со
пневматици 235/40 R19
19" Алуминиумски фелни - TRINITY
Polished Anhtracite со пневматици
235/40 R19
19" Алуминиумски фелни - TRINITY
Supergloosy со пневматици 235/40 R19
19" Алуминиумски фелни - VEGA со
пневматици 235/40 R19
230V приклучок со 2х USB приклучоци
напред и позади
230V приклучок со 2х USB приклучоци
напред и позади
230V приклучок со 2х USB приклучоци
напред и позади
3 крак мултифункционален кожен волан со
команди за радио, телефон и греење
3 крак мултифункционален кожен волан со
команди за радио, телефон, греење и
педали за менување брзини (за DSG модел)
3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"
екран осетлив на допир, 64 GB меморија,
интегрирани мапи, Voice Control
AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долги
светла со мултифункционална камера,
Lane Assist + Blind Spot Detect
Bi-Xenon предни светла со динамична
контрола на агол, LED дневни светла и
миења на светла
CANTON sound system - 12 звучници,
дигитален еквилајзер (мора со KESSY)
CANTON sound system - 12 звучници,
дигитален еквилајзер
Color Maxi Dot патен компјутер
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),
rSAP и дигитален радио прием
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),
безжична надворешна кон. и полнач, rSAP
и Дигитален радио прием
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),
безжична надворешна конекција и безжичен
полнач
Comfort telephony - BT, WLAN (LTE)
и безжичен полнач
DAB - дигитален радио прием
Front Assistant - Радар за автоматско
сопирање при појава на препрека
KESSY - Систем за откл./ закл. без клуч
со Start-Stop копче за палење на моторот
Kука за влечење, преклоплива
Lane Assist + Blind Spot Detect заедно
со мултифункционална камера
Side Assist - систем за детекција на
возила од мртов агол до 70 м
Sleep пакет - содржи потпирачи за глава
на задните седишта и прекривка (мора во
комбинација со кожни седишта)
SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANE
ASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк.
камера
SMART LINK + Wireless RSE App (Skoda
Media Command апликација)
SMART LINK конекција за телефон
SPORTLINE пакет
SUNSET
Virtual Pedal - отварање/ затварање на
багажникот на сензор (само со 4E7)
Voice Control
Адаптивен темпомат со радар - Front
Assist - до брзина од 160 km/h
Адаптивен темпомат со радар - Front
Assist - до брзина од 210 km/h
Адаптивна суспензија - Dinamic Chassis
Control заедно со Driving Mode Select
Адаптивна суспензија заедно со Driving
Mode Select
Акустични предни прозорци со Sunset
Акустични предни прозорци
Алармен уред против кражба заедно со
KESSY - Ситем за отклучување/заклучување
без клуч со Start-Stop копче
Брисач на задното стакло
Вентилација на предни седишта
Вентилација на предни седишта
Виртуелна инструментална табла
Внатрешен пакет - централен потпирач за
раце напред, приклучок од 230V, 2 x USB
Воздушно перниче за возач и совозач
со опција за деактиварање на совозачко
Греење на ветробранско стакло
Греење на предни и задни седишта
Дополнително електрично загревање на
кабината (само за дизел моторите)
Електрика на предни и задни прозори
Електричен панорамски сончев кров
Електрична лумбарна регулација на предни
седишта
Електрично отварање/ затворање на
багажникот
Електрично прилагодливи предни седишта
со мемориска функција
Електрично прилагодливо лумбарно
подесување на возачкото седиште со
функција за масажа
Електрично прилагодливо лумбарно
подесување на совозачкото седиште со
функција за масажа-само со 2.0 TDI 190кс
Ентериер - кожа/ Alcantara
Ентериер - кожа
Задни светла за магла
Интелигентен асистен за долги светла
со камера
Кожен ентериер со вентилирачки седишта
Кожен ентериер
Кожен ентериер
Контроли за електричната регулација на
совозачко седиште од левата страна на
наслонот
Кука за влечење, преклоплива
Кутија за складирање со прекривка на
багажниот простор (од двете страни) плус
карго елементи
Лајсна во ентериерот, Alu-look dark
"Style"
Лајсни на праговите со S амблем
Мануелна лумбарна регулација на предни
седишта
Мрежа во багажникот
Мултифункционален 3 Крак кожен управувач
со контрола за радио и телефон
Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран
осетлив на допир, Voice Control
Остранлива торба за скии UNIBAG
(во задниот наслон за раце)
Отстранлива електрична светилка во
багажникот
Пакет за лоши патишта
Паркинг асистент за автоматско паркирање
со Area view сензори
Пневматици - 215/55 R17
Пневматици - 235/45 R18
Подготовка за детско седиште ISOFIX
- на совозачко седиште
Подготовка за кука за влечење
Потпирач за нозе за задните патници
Превентивен систем за заштита на
патниците при судар - Crew Protect
Assistant
Предни светла за магла со Corner функија
Преклопување на наслонот на задната
купа од багажникот
Прогресивно спортско серво управување
Радио BOLERO со 8" екран осетлив на
допир
Резервно челично тркало
Ролетни на задните странични стакла
Сензори за паркирање напред и позади
Сензори за паркирање позади
Систем за избирање на возачка програма
Driving Mode Select
Систем за предупредување на замор кај
возачот
Спортска суспензија (не важи за 1.6 TDI)
Странични воздушни перничиња за возач
и совозач
Странични воздушни перничиња позади
Тонирани стакла
Три зонски автоматски клима уред
Централен наслон за раце напред

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна