За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Опрема L&K

 • 18" Алуминиумски тркала PROPUS Aeroblack
 • Bi-Xenon предни светла со динамичнаконтрола на агол, LED дневни светла и миења на светла
 • CANTON sound system - 12 звучници,дигитален еквилајзер
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE)и безжичен полнач
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • KESSY - централно заклучување без клучсо KESSY Go копче за палење на моторот
 • L&K декоративни прагови на вратите
 • Lounge Step - текстилни патосницисо потпирач за нозете
 • MATRIX LED предни светла
 • SUNSET
 • Side Assist - систем за помош припромена на лента
 • Smart Link конекција за телефон
 • Voice Control
 • Адаптивна суспензија заедно со DrivingMode Select
 • Бришач на задното стакло
 • Греење на предни и задни седишта
 • Електрична лумбална регулација на предниседишта
 • Електрична регулација на петтата врата
 • Електрично прилагодливи предни седиштасо мемориска функција
 • Електрично прилагодливи, преклопливии само-затемннувачки странични ретровизори со грејачи и мемориска функција
 • Ентериер - L&K Кожа
 • Задни Top LED светла со анимиран трепкач
 • Камера за паркирање, позади
 • Навигациски систем AMUNDSEN
 • Отстранлива електрична светилка вобагажникот
 • Пневматици - 235/45 R18
 • Прегради за складирање во багажниотпростор (од двете страни) со карго елементи за фиксирање
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Радио BOLERO со 8" екран осетлив надопир
 • Сензори за паркирање, напред и позади соManoeuvre assist функција
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Централен наслон за раце напред
 • Челично резервно тркало
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 19" Алуминиумски фелни CANOPUS Blackсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни CANOPUSсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITYPolished Anhtracite со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITYSupergloosy со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни VEGA Aeroblack со пневматици 235/40 R19
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон и греење (за модели со мануелен менувач)
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон, греење и педали за менување брзини (за модели со DSG менувач)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, интегрирани мапи
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисветла со мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • Beige Brushed декоративни лајсни
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна кон. и полнач, rSAP и Дигитален радио прием
 • Crew Protect Assist - превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • DAB - дигитален радио прием
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • PARK ASSIST - систем за помош припаралелно и попречно паркирање со Manoeuvre Assist функција
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE App (SkodaMedia Command апликација)
 • Sleep пакет - содржи потпирачи за главана задните седишта и прекривка (мора во комбинација со кожни седишта и внатрешен пакет)
 • Virtual Cockpit - виртуелнаинструментална табла
 • Virtual Pedal - електрична регулација напеттата врата преку сензор
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар до брзина од210 km/h со "follow to stop" функција
 • Акустични предни прозори со SUNSET
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч со KESSY Go копче
 • Алуминиумски педали
 • Внатрешен пакет - 230V приклучок, 2х USBпорта напред и позади, држач за таблет, SUNSET
 • Греење на ветробранско стакло
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Ел. прилагодливи предни седишта сомемориска функција и рачно подесување на должината на седечката површина
 • Електричен панорамски сончев кров
 • Електрично прилагодливи возачко исовозачко седиште со лумбална подршка, возачкото со меморија
 • Електрично прилагодливо лумбалноподесување на возачкото седиште со функција за масажа
 • Електрично прилагодливо лумбарноподесување на совозачкото седиште со функција за масажа-само со 2.0 TDI 190кс
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Кожен ентериер со вентилирачки седишта
 • Кука за влечење, преклоплива со адаптер
 • Кутија за одпадоци
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Преклопување на наслонот на заднатаклупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Странични воздушни перничиња позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна