Модели

Опрема STYLE

 • 18" Алуминиумски тркала ZENITH
 • Argenzo Zebrano декоративни инсерти
 • Color Maxi Dot борд компјутер
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE)и безжичен полнач
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • KESSY - централно заклучување без клучсо KESSY Go копче за палење на моторот
 • MATRIX LED предни светла
 • Side Assist - систем за помош припромена на лента
 • Smart Link конекција за телефон
 • Voice Control
 • Бришач на задното стакло
 • Внатрешно осветлување во пределот нанозете
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактиварање на совозачко
 • Декоративни прагови на вратите
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Електрична лумбална регулација на предниседишта
 • Електрично прилагодливи предни седишта,возачкото со мемориска функција
 • Електрично прилагодливи, преклопливии само-затемннувачки странични ретровизори со грејачи и мемориска функција
 • Ентериер - Кожа
 • Задни светла за магла
 • Камера за паркирање, позади
 • Мрежа во багажникот
 • Мултифункционален 3 Крак кожен управувачсо контрола за радио и телефон (со педали за менување кај DSG модели)
 • Навигациски систем AMUNDSEN
 • Пневматици - 235/45 R18
 • Прегради за складирање во багажниотпростор (од двете страни) со карго елементи за фиксирање
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Радио BOLERO со 8" екран осетлив надопир
 • Ролетни на задните странични стакла
 • Сензор за дожд со светлосен асистент
 • Сензори за паркирање, напред и позади соManoeuvre assist функција
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Тонирани стакла
 • Три зонски автоматски клима уред
 • Централен наслон за раце напред
 • Челично резервно тркало
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 19" Алуминиумски фелни ACAMARAnthracite со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни CANOPUS Blackсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни CANOPUSсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни VEGA Aeroblack со пневматици 235/40 R19
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон и греење (за модели со мануелен менувач)
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон, греење и педали за менување брзини (за модели со DSG менувач)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, интегрирани мапи
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисветла со мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • Beige Brushed декоративни лајсни
 • CANTON sound system - 11 звучници,610 W, дигитален еквилајзер, subwoofer (мора во комбинација со KESSY)
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна кон. и полнач, rSAP и Дигитален радио прием
 • Crew Protect Assist - превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • DAB - дигитален радио прием
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • Lounge Step - текстилни патосницисо потпирач за нозете
 • PARK ASSIST - систем за помош припаралелно и попречно паркирање со Manoeuvre Assist функција
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE App (SkodaMedia Command апликација)
 • SUNSET
 • Sleep пакет - содржи потпирачи за главана задните седишта и прекривка (мора во комбинација со кожни седишта и внатрешен пакет)
 • Virtual Cockpit - виртуелнаинструментална табла
 • Virtual Pedal - електрична регулација напеттата врата преку сензор
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар до брзина од210 km/h со "follow to stop" функција
 • Адаптивна суспензија - Dynamic ChassisControl заедно со Driving Mode Select
 • Акустични предни прозори со SUNSET
 • Акустични предни прозорци
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч со KESSY Go копче
 • Вентилација на предни седишта
 • Внатрешен пакет - 230V приклучок, 2х USBпорта напред и позади, држач за таблет, SUNSET
 • Греење на ветробранско стакло
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Ел. прилагодливи предни седишта сомемориска функција и рачно подесување на должината на седечката површина
 • Електричен панорамски сончев кров
 • Електрично прилагодливи возачко исовозачко седиште со лумбална подршка и мемориска функција
 • Електрично прилагодливо лумбалноподесување на возачкото седиште со функција за масажа
 • Ентериер - Кожа/ Алкантара
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Кука за влечење, преклоплива со адаптер
 • Кутија за одпадоци
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Пакет за лоши патишта (+15 мм подигнаташасија)
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Преклопување на наслонот на заднатаклупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Систем за избирање на возачка програмаDriving Mode Select
 • Спортска суспензија (-15 мм понискашасија)
 • Странични воздушни перничиња позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна