Модели

Опрема AMBITION

 • 17" Алуминиумски тркала TRITON
 • Brushed декоративни инсерти
 • Color Maxi Dot борд компјутер
 • Comfort telephony - Bluetooth
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • MATRIX LED предни светла
 • Smart Link конекција за телефон
 • Voice Control
 • Бришач на задното стакло
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактиварање на совозачко
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Ентериер - Ткаенина
 • Задни светла за магла
 • Мануелна лумбална регулација на предниседишта
 • Мануелно регулирање на предните седишта
 • Мрежа во багажникот
 • Мултифункционален 3 Крак кожен управувачсо контрола за радио и телефон (со педали за менување кај DSG модели)
 • Пневматици - 215/55 R17
 • Прегради за складирање во багажниотпростор (од двете страни) со карго елементи за фиксирање
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Радио BOLERO со 8" екран осетлив надопир
 • Сензори за паркирање, позади соManoeuvre assist функција
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Тонирани стакла
 • Три зонски автоматски клима уред
 • Централен наслон за раце напред
 • Централно заклучување со далечинскои KESSY Go копче за палење
 • Челично резервно тркало
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 18" Алуминиумски фелни ZENITH сопневматици 235/45 R18
 • 19" Алуминиумски фелни ACAMARAnthracite со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни CANOPUSсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни VEGA Aeroblack со пневматици 235/40 R19
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон и греење (за модели со мануелен менувач)
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон, греење и педали за менување брзини (за модели со DSG менувач)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, интегрирани мапи
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисветла со мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • CANTON sound system - 11 звучници,610 W, дигитален еквилајзер, subwoofer (мора во комбинација со KESSY)
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),rSAP и дигитален радио прием
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна кон. и полнач, rSAP и Дигитален радио прием
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна конекција и безжичен полнач
 • Comfort telephony - BT, безжичнанадворешна конекција и безжичен полнач
 • Crew Protect Assist - превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • DAB - дигитален радио прием
 • Dark Brushed декоративни лајсни
 • KESSY - централно заклучување без клучсо KESSY Go копче за палење на моторот
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • Lounge Step - текстилни патосницисо потпирач за нозете
 • PARK ASSIST - систем за помош припаралелно и попречно паркирање со Manoeuvre Assist функција
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE App (SkodaMedia Command апликација)
 • SUNSET
 • Side Assist - систем за помош припромена на лента
 • Sleep пакет - содржи потпирачи за главана задните седишта и прекривка (мора во комбинација со кожни седишта и внатрешен пакет)
 • Virtual Cockpit - виртуелнаинструментална табла
 • Virtual Pedal - електрична регулација напеттата врата преку сензор
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар до брзина од210 km/h со "follow to stop" функција
 • Адаптивна суспензија - Dynamic ChassisControl заедно со Driving Mode Select
 • Акустични предни прозори со SUNSET
 • Акустични предни прозорци
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч со KESSY Go копче
 • Алармен уред против кражба
 • Внатрешен пакет - 230V приклучок, 2х USBпорта напред и позади, држач за таблет, SUNSET
 • Греење на ветробранско стакло
 • Декоративни прагови на вратите
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Електричен панорамски сончев кров
 • Електрично прилагодливи возачко исовозачко седиште со лумбална подршка и мемориска функција
 • Ентериер - Кожа/ Алкантара
 • Ентериер - Кожа
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Камера за паркирање, позади
 • Кожен ентериер со вентилирачки седишта
 • Контроли за електричната регулација насовозачко седиште од левата страна на наслонот
 • Кука за влечење, преклоплива со адаптер
 • Кутија за одпадоци
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екраносетлив на допир, Voice Control
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Пакет за лоши патишта (+15 мм подигнаташасија)
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Преклопливо совозачко седиште (не можебо комбинација со електрично совозачко седиште)
 • Преклопување на наслонот на заднатаклупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Систем за избирање на возачка програмаDriving Mode Select
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Спортска суспензија (-15 мм понискашасија)
 • Странични воздушни перничиња позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна