Модели

Опрема L&K

 • 18" Алуминиумски тркала PROPUS Aeroblack
 • Apple конекција
 • Bi-Xenon предни светла со динамичнаконтрола на агол, LED дневни светла и миења на светла
 • CANTON sound system - 12 звучници,дигитален еквилајзер
 • Color Maxi Dot борд компјутер
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE)и безжичен полнач
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Hill Hold контрола за поаѓање на угорнин
 • KESSY - централно заклучување без клучсо KESSY Go копче за палење на моторот
 • L&K декоративни прагови на вратите
 • Lounge Step - текстилни патосницисо потпирач за нозете
 • MATRIX LED предни светла
 • SUNSET
 • Side Assist - систем за помош припромена на лента
 • Smart Link конекција за телефон
 • Voice Control
 • Адаптивна суспензија заедно со DrivingMode Select
 • Амбиентално LED осветлување во ентериер
 • Внатрешно осветлување во пределот нанозете
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактиварање на совозачко
 • Воздушно перниче за колена за возач
 • Греени прскалки за ветробран
 • Греење на предни и задни седишта
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Електрична лумбална регулација на предниседишта
 • Електрична регулација на петтата врата
 • Електрично прилагодливи предни седиштасо мемориска функција
 • Електрично прилагодливи, преклопливии само-затемннувачки странични ретровизори со грејачи и мемориска функција
 • Ентериер - L&K Кожа
 • Задни Top LED светла со анимиран трепкач
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Индикатор за сигурносни ремени
 • Интелигентен асистент за долги светла
 • Камера за паркирање, позади
 • Миење на предни светла под притисок
 • Мрежа во багажникот
 • Мултифункционален 3 Крак кожен управувачсо контрола за радио и телефон (со педали за менување кај DSG модели)
 • Навигациски систем AMUNDSEN
 • Отстранлива електрична светилка вобагажникот
 • Пневматици - 235/45 R18
 • Прегради за складирање во багажниотпростор (од двете страни) со карго елементи за фиксирање
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Радио BOLERO со 8" екран осетлив надопир
 • Ролетни на задните странични стакла ибагажникот
 • Сензор за дожд со светлосен асистент
 • Сензори за паркирање, напред и позади соManoeuvre assist функција
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Три зонски автоматски клима уред
 • Централен наслон за раце напред
 • Челично резервно тркало
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 19" Алуминиумски фелни CANOPUS Blackсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни CANOPUSсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITYPolished Anhtracite со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни TRINITYSupergloosy со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни VEGA Aeroblack со пневматици 235/40 R19
 • 230V приклучок со 2х USB приклучоцинапред и позади
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон и греење (за модели со мануелен менувач)
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон, греење и педали за менување брзини (за модели со DSG менувач)
 • 3D Навигациски систем - COLUMBUS со 9.2"екран осетлив на допир, 64 GB меморија, интегрирани мапи
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисветла со мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • Beige Brushed декоративни лајсни
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна кон. и полнач, rSAP и Дигитален радио прием
 • Crew Protect Assist - превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • DAB - Дигитален радио прием
 • ECE ознака на сигурносните појаси
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • PARK ASSIST - систем за помош припаралелно и попречно паркирање со Manoeuvre Assist функција
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE App (SkodaMedia Command апликација)
 • Sleep пакет - содржи потпирачи за главана задните седишта и прекривка (мора во комбинација со кожни седишта и внатрешен пакет)
 • Virtual Cockpit - виртуелнаинструментална табла
 • Virtual Pedal - електрична регулација напеттата врата преку сензор
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар до брзина од210 km/h со "follow to stop" функција
 • Акустични предни прозори со SUNSET
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч со KESSY Go копче
 • Алуминиумски педали
 • Бришач на задното стакло
 • Внатрешем код
 • Внатрешен код
 • Внатрешен пакет - 230V приклучок, 2х USBпорта напред и позади, држач за таблет, SUNSET
 • Греење на ветробранско стакло
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Ел. прилагодливи предни седишта сомемориска функција и рачно подесување на должината на седечката површина
 • Електричен сончев кров
 • Електрично прилагодливи возачко исовозачко седиште со лумбална подршка, возачкото со меморија
 • Електрично прилагодливо лумбалноподесување на возачкото седиште со функција за масажа
 • Електрично прилагодливо лумбарноподесување на совозачкото седиште со функција за масажа-само со 2.0 TDI 190кс
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Кожен ентериер со вентилирачки седишта
 • Кука за влечење, преклоплива со адаптер
 • Кутија за одпадоци
 • Мрежа во багажен простор (важи за Limo)
 • Независно греење (WEBASTO) со далечински
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Преклопување на наслонот на заднатаклупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Сигурносни завртки на тркалата
 • Странични воздушни перничиња позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна