Модели
Мени

Опрема AMBITION

 • 17" Алуминиумски тркала TRITON
 • Bluetooth / WLAN
 • Brushed декоративни инсерти
 • Color Maxi Dot борд компјутер
 • DAB - Дигитален радио прием
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Full LED задни светла со анимирансигнал за вртење
 • Hill Hold контрола за поаѓање на угорнин
 • MATRIX LED предни светла
 • Smart Link конекција за телефон
 • Voice Control
 • x2 USB-C приклучоци напред
 • Воздушни перничиња за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко и перниче за колената на возачот
 • Греени прскалки за ветробран
 • Греење на предни седишта
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Електрично отварање/ затворање набагажникот
 • Електрично прилагодливи, преклопливи исамо-затемнувачки странични ретровизори со грејачи
 • Ентериер - Ткаенина
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Индикатор за сигурносни ремени
 • Кожен менувач
 • Мануелна лумбална регулација на предниседишта
 • Мануелно регулирање на предните седишта
 • Мрежа во багажникот
 • Мултифункционален двокрак коженуправувач со греење (со педали за DSG)
 • Пневматици - 215/55 R17
 • Предни светла за магла со Corner функија
 • Радио BOLERO со 8" дисплеј
 • Ролетни на задните странични стакла ибагажникот
 • Сензор за дожд со светлосен асистент
 • Сензори за паркирање, позади соManoeuvre assist функција
 • Странични воздушни перничиња за возачи совозач
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Темпомат
 • Тонирани стакла
 • Трозонски автоматски клима уред
 • Централен наслон за раце напред
 • Централно заклучување со далечинскои KESSY Go копче за палење
 • Челично резервно тркало
Индивидуалните елементи на опремата зависат од избраната варијанта (мотор, DSG, итн.) И не можат да бидат целосно претставени овде во овој преглед. Специфичната опрема на вашиот посакуван модел може да се најде во прегледот на стандардната опрема во конфигураторот.
 • 18" Алуминиумски фелни ANTARESсо пневматици 235/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни ZENITH сопневматици 235/45 R18
 • 19" Алуминиумски фелни ACAMARAnthracite со пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни CANOPUSсо пневматици 235/40 R19
 • 19" Алуминиумски фелни VEGA Aeroblack со пневматици 235/40 R19
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон и греење (за модели со мануелен менувач)
 • 3 крак мултифункционален кожен волан сокоманди за радио, телефон, греење и педали за менување брзини (за модели со DSG менувач)
 • 3D Навигациски систем COLUMBUS со 9.2"екран, 64 GB меморија, Voice Control, WLAN, Web радио
 • AREA VIEW 360° камери за паркирање
 • AUTO LIGHT ASSIST - асистент за долгисветла со мултифункционална камера, Lane Assist + Blind Spot Detect
 • CANTON sound system - 11 звучници,610 W, дигитален еквилајзер, subwoofer (мора во комбинација со KESSY)
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),rSAP и дигитален радио прием
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна кон. и полнач, rSAP и Дигитален радио прием
 • Comfort telephony - BT, WLAN (LTE),безжична надворешна конекција и безжичен полнач
 • Comfort telephony - BT, безжичнанадворешна конекција и безжичен полнач
 • Crew Protect Assist - превентивен системза заштита на предните патници при судар
 • Dark Brushed декоративни лајсни
 • KESSY - централно заклучување без клучсо KESSY Go копче за палење на моторот
 • Kука за влечење, преклоплива
 • Lane Assist + Blind Spot Detect заедносо мултифункционална камера
 • Lounge Step - текстилни патосницисо потпирач за нозете
 • PARK ASSIST - систем за помош припаралелно и попречно паркирање со Manoeuvre Assist функција
 • SMART LIGHT ASSIST - заедно со LANEASSIST + BLIND SPOT DETECT и мултифунк. камера
 • SMART LINK + Wireless RSE App (SkodaMedia Command апликација)
 • SUNSET
 • Side Assist - систем за помош припромена на лента
 • Sleep пакет - содржи потпирачи за главана задните седишта и прекривка (мора во комбинација со кожни седишта и внатрешен пакет)
 • TRAVEL ASSIST (асистент за активноодржување и прилагодување на коловозна лента/ адаптивен темпомат до брзина од 210 km/h со "follow to stop" функција/ Virtual Cockpit) (со Emergency Assist за DSG) (мора во комбинација со Навигација)
 • Virtual Cockpit - виртуелнаинструментална табла
 • Virtual Pedal - електрична регулација напеттата врата преку сензор
 • Адаптивен темпомат со радар - FrontAssist - до брзина од 160 km/h
 • Адаптивен темпомат со радар до брзина од210 km/h со "follow to stop" функција
 • Адаптивна суспензија - Dynamic ChassisControl заедно со Driving Mode Select
 • Акустични предни прозори со SUNSET
 • Акустични предни прозорци
 • Алармен уред против кражба заедно соKESSY - Ситем за отклучување/заклучување без клуч со KESSY Go копче
 • Алармен уред против кражба
 • Бришач на задното стакло
 • Внатрешен пакет (230V приклучок / 2x USB-C порта напред и позади / држач за таблет / SUNSET)
 • Греење на ветробранско стакло
 • Греење на предни и задни седишта
 • Декоративни прагови на вратите
 • Дополнително електрично загревање накабината (само за дизел моторите)
 • Електричен сончев кров
 • Електрично прилагодливи возачко исовозачко седиште со лумбална подршка и мемориска функција
 • Електрично прилагодливи возачко исовозачко седиште со лумбална подршка, возачкото со меморија
 • Електрично прилагодливо возачкоседиште со лумбална подршка и мемориска функција
 • Ентериер - Кожа/ Алкантара
 • Ентериер - Кожа
 • Заштита под моторот од лоши патишта
 • Камера за паркирање, позади
 • Кожен ентериер со вентилирачки седишта
 • Контроли за електричната регулација насовозачко седиште од левата страна на наслонот
 • Кука за влечење, преклоплива со адаптер
 • Кутија за одпадоци
 • Лајсна во ентериерот, Alu-look dark"Style"
 • Мрежа во багажен простор (важи за Limo)
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екран, со Voice Control, WLAN и web радио
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 8" екраносетлив на допир, Voice Control
 • Остранлива торба за скии UNIBAG(во задниот наслон за раце)
 • Пакет за лоши патишта (+15 мм подигнаташасија)
 • Подготовка за детско седиште ISOFIX- на совозачко седиште
 • Подготовка за кука за влечење
 • Прегради за складирање во багажниотпростор (од двете страни) со карго елементи за фиксирање
 • Преклопливо совозачко седиште (не можебо комбинација со електрично совозачко седиште)
 • Преклопување на наслонот на заднатаклупа од багажникот
 • Прогресивно спортско серво управување
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сигурносни завртки на тркалата
 • Систем за избирање на возачка програмаDriving Mode Select
 • Систем за предупредување на замор кајвозачот
 • Спортска суспензија (-15 мм понискашасија)
 • Странични воздушни перничиња позади

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна