За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Connectivity

Media Command

Со помош на апликацијата Media Command, со вашиот таблет или паметен телефон со WLAN добивате пристап до Infotainment системот, без разлика на кое место седите. Оваа апликација е достапна во комбинација со Infotainment системот Columbus.

ŠKODA SUPERB Connectivity

Фиока за телефон

Фиоката пред рачката на менувачот служи за безбедно складирање на вашиот мобилен телефон и исто така генерира засилен сигнал за вашиот телефон.

ŠKODA SUPERB Connectivity

Smart Link

Поимот Smart Link е ознака за трите стандарди Apple Car Play, Google Android Auto и Mirror Link™. Smart Link овозможува комфорно управување со одбрани апликации на паметниот телефон преку музичкиот систем.

ŠKODA SUPERB Connectivity

Smart Gate

Преку Smart Gate, вашиот паметен телефон или таблет безжично го поврзувате со вашето возило. На тој начин, добивате пристап до корисни податоци, како на пример потрошувачката на гориво или возната динамика.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна