За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

16"- Челични фелни со капаче - HERMES

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

16"- Алуминиумски фелни - ORION

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

17"- Алуминиумски фелни - ZEUS

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

17"- Алуминиумски фелни - TRITON

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

17"- Алуминиумски фелни - STRATOS

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

18"- Алуминиумски фелни - ZENITH

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

18"- Алуминиумски фелни - MODUS

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

18"- Алуминиумски фелни - PEGASUS

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

19"- Алуминиумски фелни - PHOENIX

ŠKODA SUPERB Combi Фелни

19"- Алуминиумски фелни - SIRIUS

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна