За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Combi Безбедност

Пет ѕвездички за SUPERB Combi

Euro NCAP Crash-тестот ја потврди извонредната безбедност на ŠKODA SUPERB Combi со доделувањето на петте ѕвезди.

ŠKODA SUPERB Combi Безбедност

Воздушни перничиња за возач и совозач

Воздушното перниче за возачот е сместено во управувачот. Воздушното перниче за седиштето на совозачот се наоѓа во контролната табла и по потреба може да се исклучи доколку треба да се монтира детско седиште.

ŠKODA SUPERB Combi Безбедност

Воздушно перниче за колената на возачот

Воздушното перниче за колена под управувачкиот столб ги штити колената на возачот.

ŠKODA SUPERB Combi Безбедност

Воздушни завеси за главата

Активираните воздушни перничиња за глава создаваат надувана перничка којашто и патниците напред и патниците во задниот дел ги штити од повреди на главата.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна